Въпреки наднорменото тегло, Тами Слейтън, 275-килограмова риалити звезда, реши да

...
Въпреки наднорменото тегло, Тами Слейтън, 275-килограмова риалити звезда, реши да
Коментари Харесай

275-килограмова риалити звезда се омъжи в провокативен сватбен тоалет

Въпреки наднорменото тегло, Тами Слейтън, 275-килограмова риалити звезда, реши да заложи на разголена рокля

Сестрите Тами и Еми Слейтън са звезди в известното американско риалити шоу „ 1000 Pound Sisters “, което отразява живота на двете девойки, които имат животозастрашаващо затлъстяване.

Сега те са надлежно на 34 и 35 години. Преди няколко години сестрите се съгласиха да излъчват всекидневието си по малкия екран. Така те биват гледани от милиони хора. Сестрите Слейтън вършат всичко това с вярата да отслабнат и да стартират да живеят пълностоен живот.

В продължение на три сезона девойките се бориха със себе си и своите зависимости. По-успешна от сестрите стана Ейми: тя се оправя добре със загубата на тегло и твърди, че си е направила бариатрична интервенция.

По време на фотосите Ейми тежеше към 185 кг (от които към този момент е изгубила към 50)

Тами тежеше 275 кг. За разлика от сестра си тя не отслабна. Напротив, изпълня и тежестта й се приближи до триста кг. Разбира се, здравето на Тами ненадейно се утежни и беше преместена в здравно заведение за рехабилитация в Охайо , което е профилирано в лекуването на пациенти със затлъстяване.

Тами към момента е в клиниката и работи върху загубата на тегло и затрудненото дишане, което идва от затлъстяването

Въпреки това американката не губи любовта си към живота. В обществените мрежи тя постоянно разгласява занимателни видеоклипове, осведоми почитателите си за здравословното си положение и твърди клиентите си, че е добре.

Именно в рехабилитационния център Тами се среща с годеника си Калеб Уилингам

Тази среща бележи началото на първата връзка в живота на момичето, която не стартира посредством онлайн другарство. Малко по-късно Калеб ѝ предложи брак на паркинга на болничното заведение. Двамата се венчаха в същото лечебно заведение, в което се срещнаха.

„ Те имат доста и идентични проблеми, които могат да си споделят. Калеб и Тами са голяма поддръжка един за различен. Невероятно е! “, споделят другари на двойката.

Церемонията се оказа скромна, участваха единствено най-близките. Включително сестрата на булката Ейми, която с помощта на загубата на тегло към този момент съумя да се омъжи и даже да роди бебе.

На сватбените фотоси се вижда, че Тами е облечена в бяла сватбена рокля без ръкави, държаща букет слънчогледи, до момента в който младоженецът е показан с тъмна риза с кафяви тиранти. Ейми участва и на дребната сватбена гала на сестра си

Между другото, четвъртият сезон на шоуто стартира при започване на 2023 година Продуцентите на риалитито оповестиха, че с изключение на всичко друго, показано до този миг, феновете ще видят къс роман за раждането на връзката на двойката Тами и Калеб, както и детайлности към втората бременност на Ейми.

Инфо: www.dailymail.co.uk

Източник: popantofi.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР