Въпреки многократното отразяване на проблема с паркирането в района на

...
Въпреки многократното отразяване на проблема с паркирането в района на
Коментари Харесай

Студенти продължават да газят правилата за движение около ПУ, мерки – няма

Въпреки многократното отразяване на казуса с паркирането в региона на ПУ „ Паисий Хилендарски ” той продължава да бъде реалност. И в случай че обстановката се беше успокоила краткотрайно поради интервала на онлайн образование в университета, то в този момент лекциите още веднъж са присъствени и ежедневното барикадиране на улиците продължава с цялостна мощ.  
Прочетете още
Блокадата обгръща всички улици към постройката на ПУ, само че най-засегнати са лицевата част на ул. " Цар Асен " и " Костаки Пеев ".  Студенти паркират където им падне на улицата, както и върху тротоарите, което е в прорез с правилника за придвижване по пътищата. Улиците са тесни и когато има паркирани коли от двете страни, прекосяването на по-големи транспортни средства е затруднено. 

Дори санкциите не обезсърчават нарушителите и колите не престават да бъдат паркирани в неразрешени зони. Останалата част от колите са на синя зона, само че и измежду тях постоянно има извършители, които не заплащат за престоя си.

Читател на  TrafficNews  се свърза с медията ни, с цел да изрази своето отвращение от тази обстановка.

„ Преминаването в региона е същинско предизвикателство. Улиците са тесни и има спрени коли на всички места. Звънял съм нееднократно да глобяват нарушителите, само че даже това не ги стопира ”, разяснява той.

Гражданите насочат зов за повече наказателни акции в региона на ПУ и за взимане на решение за по-глобално справяне с казуса.



 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР