Въпреки голямата си любов в миналото, Дарин Ангелов и жена

...
Въпреки голямата си любов в миналото, Дарин Ангелов и жена
Коментари Харесай

Жената на Дарин Ангелов: Веднъж сгреших, а той не си "вдигна" панталоните!

Въпреки огромната си обич в предишното, Дарин Ангелов и жена му Антония Русева нямат път обратно, не и общ. Както от дълго време знаем, двамата са разграничени и пред формален бракоразвод. А повода, несъмнено, е прозаична и скучна - изневери! При това изневери и от двете страни.

Първа рога на мъжа си е поставила Антония (нещо, което не е постоянно срещано у нас), само че по-късно половинката й по този начин буен, че почнал да не помни да си " подвига " панталоните. Това разказвала гневна Русева пред свои другари, разкриха източници.

Тя не можела да проумее по какъв начин човек, който сякаш обича, не може да елементарни на обичания си едно провинение, а за сметка на това се трансформира в сходство на жиголо, готово да " оправи " всяка фуста по пътя си.

" И да не приказваме, че моята невярност беше подбудена от рутината, от това, че той стартира да бъде все по-ангажиран отвън дома ни, имах чувството, че ме приема за даденост. Да, сгреших и да, извиних се неведнъж. Той обаче потегли по наклонената повърхност и не се спря. И до през днешния ден не се е спирал ", гневяла се Антония.

Колкото до Дарин, той пък твърдял, че е първият засегнат надълбоко и по тази причина не изпитва никаква виновност, че е решил да си го върне, вместо да седи като шушумига и да чака да го окичат с рога още веднъж.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР