Фолк певицата Лидия отбеляза с шумен купон 23-та си годишнина,

...
Фолк певицата Лидия отбеляза с шумен купон 23-та си годишнина,
Коментари Харесай

Лидия не покани Наско Колев на купона за рождения си ден

Фолк певицата Лидия означи с гръмък ваучър 23-та си годишнина, на който обаче не участва Наско Колев. До наскоро двамата се радваха на мощната си обич и даже живееха под един покрив, само че в един миг връзката им рухна. Блондинката, която неотдавна показа дует с Азис, означи мотива си в столично заведение. На купона участвали доста нейни другари, измежду които Александра Гърдева, сдобила се с известност около първия сезон на „ Ергенът “.

 

От видеата, споделени в обществената мрежа наподобява като че ли русокоската най-сетне е съумяла да пребори отрицателните страсти, които не й даваха мира след последната й, наподобява дефинитивна разлъка с рапъра. Лидия се веселила от сърце с приятелите си – танцувала и даже пяла, се вижда от фрагментите. Освен това не пропусна да театралничи с необятна усмивка и доста дарове, съпроводени от обилни букети.

Прави усещане, че певицата разгласява фотография, на която е с много впечатляващ букет от червени рози, който надали е от другар. Снимката с букета е направена в дома й, само че тя изрично отхвърля да разкрие кой й го е подарил.

Автор: Уикенд

 

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР