Макар известно време Борис Дали упорито да криеше новината, че

...
Макар известно време Борис Дали упорито да криеше новината, че
Коментари Харесай

Борис Дали стана баща за трети път – любовницата му го дари със син

Макар известно време Борис Дали настойчиво да криеше новината, че му се е родил трети наследник, в последна сметка той въпреки всичко удостовери информацията.

Причината да не се похвали с щастливото събитие е, че третият му наследник е от друга жена, а не от брачната половинка му Лили Станчева, с която се разделиха преди пандемията – тя го напусна с двете им деца.

 

Дали показва, че синът му се е родил на 10 април и носи името Калоян. Той акцентира, че не го е крил, най-близките му хора знаят, даже почерпил уместно по този мотив в заведение, където купонът траял до зори. Той обаче не намира за нужно да споделя толкова персонални неща и не желае да участва с тях в медиите. Вместо това избира да приказват за песните му.

Определя сина си като огромен сладур и доста контактен, само че в същото време е мирен и не ги буди през нощта – спи си, не плаче. Относно майката на детето, артистът акцентира, че тя също е добре. Като цяло всички у тях са добре, заключава той, само че не пожела да посочи коя е новата му жена, както и от кой момент датира връзката му с нея.

 

Мълвата носи, че откакто се разделил със брачната половинка си, артистът завързал връзка със сервитьорка от столично заведение, която почнала предходната пролет. Неколкократно се разделяли, само че по-късно още веднъж се събирали. Миналото лято даже ходили дружно на море и през август тя забременяла. Решили, че ще задържат детето и ще заживеят дружно като семейство.

 

Борис Дали живее с новата си половинка в апартамент в София, който е взел чартърен. Това се постанова заради обстоятелството, че в родния му Бобов дол живее някогашната му половинка Лидия Станчева с двете му деца – на 18 и 11 години. В сектора разясняват, че някогашната му брачна половинка, с която съумели да се разведат едвам през предходната година, е гневна от появяването на третото му отроче. Ако се има вяра на слуховете, тя даже пратила извънредно жлъчен есемес на мъжа, с който живя цели 20 години и подари с две деца.

Автор: Уикенд

 

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР