Въпреки големите очаквания за Св. Валентин, точно Катрин, принцесата на

...
Въпреки големите очаквания за Св. Валентин, точно Катрин, принцесата на
Коментари Харесай

Кейт Мидълтън: Вече не очаквам цветя за Св. Валентин

Въпреки огромните упования за Св. Валентин, тъкмо Катрин, принцесата на Уелс, не чака рози от своя брачен партньор, нито други цветя.

Тя посети пазара Къркгейт в Лийдс, Англия, във вторник, където беседва с локални поданици като част от акцията й Shaping Us, която е фокусирана върху оказването на поддръжка през първите 5 години от живота на всяко дете и това какъв брой е значимо да се обръща внимание на детската душeвност. Това е единствено една от многото начинания на Центъра за ранно детско развитие към Кралската фондация, основан през 2021 година, отбелязва Vanity Fair.

 
               

Принцесата има персонална връзка с Лийдс, защото това е родният град на татко й – Майкъл Мидълтън, а от графство Йоркшир произлизат доста от предците й. 

Кейт Мидълтън се спря на цветарско магазинче и размени няколко думи с флористката за бизнеса с цветя и идния Св. Валентин. Собственичката на магазинчето попитала дали чака принц Уилям да сервира още веднъж червени рози на брачната половинка си за деня на влюбените.

„ Не, не мисля. Не мисля, че чакам да получа цветя “, дава отговор принцесата на Уелс в неналожителен диалог. 

Тя - от интервала, когато двамата са били в университета и принц Уилям я е ухажвал с доста цветя, през интервала, когато към този момент са сгодени, както и след брака им.

Кейт Мидълтън разкри, че година след сватбата през 2012  година е получила картичка и цветя за първия им Св. Валентин  като семейство. Двамата е трябвало да посрещнат деня разграничени, защото по това време принц Уилям е бил на работа в Кралските въздушни сили.



 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР