Въпреки ежедневния обстрел в Украйна властите и обикновените украинци продължават

...
Въпреки ежедневния обстрел в Украйна властите и обикновените украинци продължават
Коментари Харесай

Украйна продължава да се грижи за жителите на градовете и селата, поразявани от Русия

Въпреки ежедневния обстрел в Украйна управляващите и елементарните украинци не престават да се грижат за жителите на градовете и селата, намиращи се в районите, граничещи с Русия и ситуирани по продължение на фронтовата линия, съобщи украинският президент Володимир Зеленски  Володимир Зеленски Володимир Зеленски  е украински актьор, сценарист, продуцент и политик. Володимир (понякога, цитиран от украинската новинарска организация Укринформ.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 11914
" Всеки ден нашите градове и села в районите, граничещи с Русия и ситуирани по фронтовата линия, са подлагани на терористични офанзиви от окупаторите. Всеки ден нашите хора там получават помощ, което е доста значимо. Независимо от протичащото се, украинците се грижат едни за други и страната продължава да действа. Украйна не може да бъде победена, тъй като народът ѝ не може да бъде надвит ", посочи Зеленски през вчерашния ден в обичайното си вечерно послание.

Украинският президент прикани сънародниците си да поддържат и да са признателни на всеки, който работи за украинския народ, на хората, които избавят животи - спасители, лекари, медицински сестри, доброволци, служители на реда, написа Българска телеграфна агенция.

Това са хората, без които не би могло да има естествен живот. Всеки е значим. Всеки заслужава признателност, сподели Зеленски.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР