Въпреки дипломите от престижни университети един човек може да бъде

...
Въпреки дипломите от престижни университети един човек може да бъде
Коментари Харесай

Стефан Антонов: Човек може да бъде некомпетентен въпреки дипломите от престижни университети



Въпреки дипломите от влиятелни университети един човек може да бъде незапознат . И сега по този метод се излага на риск фискът, защото индивидът на поста финансов министър не е за тази служба “. Мнението е на Стефан Антонов, публицист в сп. „ Бизнес глобал “, който следи финансовия бранш от години, работил е в Българската банка за развиване.
Коментарът му е за служебния финансов министър Валери Белчев.

„ Изниква въпросът дали най-елитните студенти на най-елитните университети биха пристигнали в България, с цел да работят за български приходи. И дали елитните студенти на българските университети не биха произвели по-полезен резултат от посредствените студенти на елитните университети в чужбина “.

В предаването „ Хоризонт за вас “ разяснява и абсурда с шефа на Международния валутен фонд Кристалина Георгиева:
„ Скандалът е голям. Докладът за правене на бизнес е може би най-реномираният, който интернационалната общественост взема поради, когато прави оценка една страна. И да научите, че шефът на една от най-могъщите международни финансови институции е оказала въздействие за манипулиране на отчета, е скандално – поради липса на честност и поради това, че операциите стават в интерес на богати страни за сметка на небогати “.
Интервюто със Стефан Антонов можете да чуете в звуковия файл.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР