Въпреки че звучи като холивудски сюжет, властите не са търсили

...
Въпреки че звучи като холивудски сюжет, властите не са търсили
Коментари Харесай

Пътник намери змия на полет в САЩ

Въпреки че звучи като холивудски сюжет, управляващите не са търсили помощ от артиста от " Змии в самолета " Самюъл Л. Джаксън. Пътник откри змия в аероплан под краката си, откакто дойде на интернационалното летище Нюарк Либърти.

Полицията и чиновници на летището посрещнаха самолета на изхода му " и отстраниха градинската змия ", споделиха от транспортния оператор на Ню Йорк и Ню Джърси пред CNN. Оттам оповестиха, че няма потърпевши.

Пътник на борда сподели пред News 12 The Bronx, филиал на CNN, че „ пасажерите в бизнес класа почнали да крещят и да дърпат краката си нагоре “, до момента в който полетът рулирал.

United Airlines разгласи пред CNN, че членовете на екипажа са поискали помощ от летищните чиновници, „ откакто са били предизвестени от пасажери “ за змията.

Полетът бил Юнайтед 2038 от Тампа съгласно управляващите на летището. За разлика от филмa от 2006 година " Змии в самолета ", случаят не е повлиял на интервенциите на летището.

Според Комисията за ресурсите на дивата природа на Северна Каролина, разнообразни типове жартиерни змии постоянно се назовават ​​разговорно „ култивиран “ змии. Змиите не са отровни и в действителност се срещат постоянно в градините, където оказват помощ за контрола на вредителите.

Превод: Илина Стоянова

Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР