Въпреки че за момента колекциите за дома на са достъпни

...
Въпреки че за момента колекциите за дома на са достъпни
Коментари Харесай

15 шопинг находки от първата дизайнерска колаборация на H&M Home

Въпреки че за момента сбирките за дома на са налични за нас единствено онлайн, това напълно не ни лимитира да откриваме страхотни шопинг находки и в този раздел. Особено, в случай че като мен, бихте похарчили повече пари за декоративни възглавници, свещи и одеяла, в сравнение с за чифт нови обувки. Точно по тази причина няма по какъв начин да пропусна първата дизайнерска колаборация на H&M Home , която е в съдействие с американския дизайнер, ваятел и създател Джонатан Адлър .



А сбирката е толкоз цветна и дръзка, че всеки би се изкушил да освежи дома си с някой от тези декоративни детайли като статуи, вази, подноси и кутии, а също и с порцеланови чаши, свещи, възглавници и одеяла, които ще са налични онлайн от 14 ноември .

„ Работата с екипа на H&M Home беше извънредно наслаждение. Надявам се феновете на положителния дизайн да се насладят на сбирката по този начин, както аз се любувах, до момента в който я създавах (но повече от всичко се надявам, че към този момент мога да се нарека почетен швед)! “, споделя Джонатан Адлър. Основавайки се на разбирането му, че домът би трябвало да те прави благополучен, колаборацията се концентрира върху дневната и местата, където релаксираме. Снимките от акцията са направени във вдъхновяващия дом на Адлър в Ню Йорк. Познат с модерната си и блестяща хармония, той основава своята компания в Ню Йорк през 1993 г, а главно й обръщение е, че минимализмът е отегчителен.



„ Нашата първа колаборация е чудесна опция да продължим да предлагаме неповторим жанр за дома, а по тази причина не бихме могли да намерим по-добър сътрудник от Джонатан Адлър. Неговата безгранична сила и пристрастеност се усещат във всеки продукт от сбирката и ние сме извънредно разчувствани, че можем да предложим на нашите клиенти да се допрян до света на Джонатан Адлър “, споделя Евелина Краваев Сьодерберг, основен дизайнер в H&M Home .

 
Столът за облекла: да сложим завършек на този лощ табиет

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР