Въпреки че Виктория не успя да представи официално песента Tears

...
Въпреки че Виктория не успя да представи официално песента Tears
Коментари Харесай

Пореден успех за Виктория и песента Tears Getting Sober

Въпреки че Виктория не съумя да показа публично песента Tears Getting Sober на „ Евровизия 2020 “, тъй като музикалният конкурс беше анулиран, тя не стопира да жъне триумфи с нея. Още след представянето й предходната година букмейкърите, че точно тя ще е огромният победител. Въпреки това Tears Getting Sober остава в архивите на „ Евровизия “ и попадна в топ 30 на класацията за най-любими песни на почитателите на " Евровизия " за всички времена, като се класира на 26-о място.



Годишната ранглиста „ ESC TOP 250 “ подрежда 250-те най-обичани песни на феновете на най-голямата музикална конкуренция в света и се провежда и излъчва от европейското радио ESC Radio. Още три български песни попаднаха в топ 100 на класацията за 2020 година. Песента If Love Was A Crime на Поли Генова, която показа България на " Евровизия 2016 ", се класира на 33-то място. Beautiful Mess на Кристиан Костов, който пя през 2017 в Киев, зае 41-во място, а песента от 2018 Bones се класира на 93-то място. За девета поредна година класацията печели победителката от " Евровизия 2012 Лорийн " от Швеция с шлагера си Euphoria.



Наскоро самата пред нас дали е била разочарована от анулацията на състезанието: „ И да, и не, тъй като получих втори късмет. Но се разочаровах, тъй като не мога да се показва с песента, която направих. Страшно доста имам вяра в тази ария и си мислех, че може да донесе огромни триумфи за България, поради реакциите на хората и по какъв начин те се припознаха в нея. “

Певицата издаде, че още в първите месеци на 2021 ще бъда показана новата, с която ще ни показа на „ Евровизия “ тази година, след като й бе даден втори късмет. По разпоредбите на състезанието обаче тя не може да взе участие с Tears Getting Sober. „ Евровизия 2021 “ ще се организира в Ротердам на 18, 20 и 22 май, а феновете в България мога да гледат шоуто директно по Българска национална телевизия 1 от 22 часа.

 

  
 

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР