Въпреки че в момента, в който заменим ризата с тениска,

...
Въпреки че в момента, в който заменим ризата с тениска,
Коментари Харесай

7 стайлинг идеи, в които костюмът и тениската са перфектната комбина

Въпреки че сега, в който сменяем ризата с тениска, комбинацията с става малко по-небрежна, това не значи, че не можем да отидем с нея в офиса, а за какво не и на някакво по-специално събитие (надяваме се скоро да има повече такива), което не изисква публична рокля. Подходящо за настъпващите топли дни е съчетанието от тениска с щампа, пъстър костюм и кецове, което е доста уместно за casual friday или за уикенда.

Ако сложим обикновен едноцветен модел под, може да се получи минималистична композиция, която можем да носим и на токчета, изключително в случай че сакото и панталонът са в неутрални тонове като сиво, черно или бежово. Това се отнася и до костюмите, при които долната част е от пола вместо панталон. Много стилно би било и в случай че тениската бъде в същия звук или непосредствен до него, с цел да получи една изискана монохромна визия.
               

Тениската ни дава комфорт в тези стайлинг хрумвания, в които желаеме да носим сакото затворено, а за какво не и с колан на талията, с цел да я подчертаем. Тогава постоянно се основава концепцията, че не носим нищо изпод, което е подобаваща композиция за някоя вечер, в която не ни се носи рокля или общоприетото комбиниране от дънки и топ. Тук спомагателен искра биха придали и всевъзможни макси аксесоари като обеци, гривни и огърлици, като за нови шопинг находки можете да погледнете и на. 
               

 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР