Въпреки че в ежедневието й, както и при миговете, в

...
Въпреки че в ежедневието й, както и при миговете, в
Коментари Харесай

Ослепителната Адел и нейната любов към черните рокли

Въпреки че в всекидневието й, както и при миговете, в които папараци я улавят с обичания й мъж Рич Пол, можем да забележим в деним, в смели принтове и спортни облекла, то за появите й под светлините на прожекторите тя избира класа на черното. От Рикардо Тиши за Givenchy през Кристофър Бейли за Burberry и Уес Гордън за Carolina Herrera до Даниел Роузбери за Schiaperelli – най-хубавите фешън дизайнери основават красиви дълги рокли за певицата. Единственото изискване е да бъдат точно в този цвят, а оттова нататък те самоуверено опитват с разнообразни материи – шифон, коприна, кадифе, добавяйки от време на време пайети, камъни или фини акценти в металически отражения. Общото ненапълно е визията им в жанр Стария Холивуд, на който явно тя е огромен обожател. Но можем да кажем, че и сигурно й отива – и на невероятни глас, и на наличието й на сцена.
               

Изпълнителката на избира този вид тоалети и преди, и след свалянето на килограмите и смяната в живота си, тъй че сигурно това няма нищо общо в избора й. В разнообразни модели в черно Адел сега покорява всякога сцената на Caesars Palace в Лас Вегас, където има подписан контракт за поредност от концерти. В началото на предходната година тя се наложи да ги анулира поради COVID-19, само че през ноември 2022 даде зрелищен старт и към този момент мнозина имат опцията да я слушат онлайн. Как им завиждаме единствено.
               

На последните няколко изяви там певицата блесна в рокли още веднъж на Даниел Роузбери от Schiaparelli, както и с модели на Оливие Рустейн за Balmain, и на Oscar de la Renta. А преди няколко дни избра тоалет на Stella McCartney, направен от устойчиви материали по отношение на политиката на английската дизайнерка, която е напълно еко насочена в модата си.
               

Но с цел да затвърдим тази фешън любовна спекулация на Адел с дългите черни рокли, няма по какъв начин да не напомним и за тези, с които през юли 2022-ра се качи на сцената на фестивала BST Hyde Park, където и двете вечери блестеше на сцената в. За първата вечер певицата беше избрала дълга рокля от кадифе на Schiaparelli, комбинирана със златни бижута, в това число тъничък колан и ефектни обеци. Докато през втората се открои с тоалет на Louis Vuitton с отворени плещи и бродирани с пайети кормила, които блестяха под светлините на сцената.
               

 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР