Въпреки че този сезон тенденцията с обемните силуети намери своето

...
Въпреки че този сезон тенденцията с обемните силуети намери своето
Коментари Харесай

5 неща, които изглеждат перфектно със skinny дънки през зимата

Въпреки че този сезон наклонността с обемните силуети откри своето приложение и при дънките и инфлуенсърите постоянно ни демонстрират, че също могат да наподобяват елегантно, като че ли за зимата надалеч по-комфортно се усещаме в по този начин наречените skinny jeans. Може би тъй като ни топлят повече, прилягайки по краката, или просто усещаме тялото си по-добре в по-прибраните силуети. И макар че сега не можем да кажем, че те са IT дънките на сезона, то е ясно, че всяко момиче има най-малко един чифт в дрешника си.

А с цел да ги накараме да наподобяват в крайник с стилните трендове, е задоволително да знаем с какво да ги комбинираме. Това могат да са неща, които са настоящи точно през тези месеци и по този метод допълващите другояче skinny дънки могат да се окажат скъп асистент в постигането на грациозен тоалет и да подчертаят по-яркия подробност.
               

Едно от тях са ботушите под и над коляното, без значение дали са на ток или не. Именно тесните модели от деним могат да се вметнат в самите ботуши и по този начин те да бъдат показани в цялата си хубост. Иначе за какво ще влагаме в тях, в случай че би трябвало да ги крием под необятни панталони и дънки. Това се отнася и за изключително настоящите каубойски ботуши, чийто модели постоянно са отвън стандартите и безспорно би трябвало да бъдат да показ.
               

Добавяме и обемните пуловери, които неотдавна ви по какъв начин да носите този сезон. Е, точно с чифт skinny ще може да внесем баланс сред необятно и тясно, с цел да се получи грациозен стайлинг. Това се отнася и за дългите палта, които могат да бъдат в звук с дънките или да контрастират. Все отново има толкоз огромно многообразие от цветове този сезон.

Продължаваме още веднъж с обемните и по-точно с oversize блейзърите, които са съвършени за тесните дънки. Допълваме с високи ботуши и се получава изтънчен тоалет даже и за работната седмица. Особено в случай че се насочим към неутралните тонове.
               

Завършваме с ретро кецовете, които не престават да бъдат настоящи и с които не се разделяме и през зимата, най-малко когато няма сняг. По този метод през уикенда може да сменяем клиновете си с тесни дънки, с цел да придадем на обичаните си маратонки малко повече искра.
               

 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР