Въпреки че първата политическа сила в парламента - ГЕРБ, се

...
Въпреки че първата политическа сила в парламента - ГЕРБ, се
Коментари Харесай

ГЕРБ пазят в тайна кандидата си за кмет на София

Въпреки че първата политическа мощ в Народното събрание - ГЕРБ, се записва в последния вероятен ден в Централната изборна комисия (ЦИК) за локалните избори на 29 октомври, от групировката на Бойко Борисов не разкриха кой ще е техният претендент за кмет на София. Нито Тома Биков, нито Георг Георгиев, нито Цветомир Паунов дадоха отговор на въпрос на News.bg по кое време тъкмо медиите ще схванат името на, а единствено посочи, че си има периоди за това.

" Кандидатът ни за кмет на София ще е квалифициран човек, човек, който схваща от София, който схваща от политика и който не е попаднал инцидентно на някаква позиция. Няма да търсим някакъв опит ", акцентира Биков и добави, че ГЕРБ към момента не споделят претендента си за кмет, тъй като обичат тайните.

От ГЕРБ не споделиха и дали претендентът на ГЕРБ за София ще е ръководителят на 49-то Народно заседание Росен Желязков.

Единственото, което стана ясно в късия брифинг е, че ГЕРБ имат претенденти за кметове за всички 265 общини и цялостни общински листи.

Тома Биков увери, че локалните избори няма да повлияят на живота на сглобката. Той чака и положителна акция на локалния избор.

Иначе от ГЕРБ се записаха с 9999 подписа в ЦИК и излизат на локалните избори независимо. По места ГЕРБ ще имат локални обединения. Общинските структури ще намерят най-хубавия и удачния формат за присъединяване в коалиция на локалния избор. Герберите излизат на локалните избори за победа и за независима България с мотив общините да не бъдат превърнати в обект на опити и стартъпи.
 ПП/ДБ показаха Васил Терзиев за кмет на София
ПП/ДБ показаха Васил Терзиев за кмет на София

Ще се бори за първото място и болшинство в СОС
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР