Въпреки че още се радваме на доста летни температури, сутрините

...
Въпреки че още се радваме на доста летни температури, сутрините
Коментари Харесай

19 идеи, с които да върнем черното кожено яке в стайлинга си

Въпреки че още се радваме на много летни температури, сутрините и вечерите са хладни и е време да върнем коженото яке в играта. То е от онези обичани класики, за които от време на време с неспокойствие чакаме по-. Да го преметнем през рамо към белия тишърт и дънките, да го вържем на кръста в някой към момента топъл следобяд или да го сложим върху обичаната си есенна рокля, а в към този момент има и нови попълнения.



Една от аргументите да се трансформира в класика другояче това леко гръндж яке е точно лекотата, с която сменя амплоато си през другите стилове – от минималистичен и грациозен до хипарския бохо изискан. Понякога даже е въпрос на няколко повече или по-малко, с цел да премине от една роля в друга.



Тази есен сигурно бихме го носили върху нежните сатенени рокли вид „ нощница “ в композиция с кубинки но Dr. Martens, само че няма да изневерим и на обичания деним, изключително през уикенда, когато приключваме аутифта с комфортни мокасини или. И ще го носим в черно, с цел да запазим изцяло класическия му образ!

 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР