Въпреки че не съм от момичета, които обичат декорации по

...
Въпреки че не съм от момичета, които обичат декорации по
Коментари Харесай

24 идеи за отличителен маникюр

Въпреки че не съм от девойки, които обичат украшения по ноктите си, даже и аз се пречупих и разреших да ми сложат от онези графични рисунки, напомнящи лице. И си признавам, че ми хареса. Точно по тази причина през днешния ден взех решение да ви покажа разнообразни и забавни хрумвания за, който не е наложително да бъде в ослепителен цвят или с прекалено много украшения, с цел да се открои... по най-елегантния метод.

Да, от време на време няколко дребни върху неутрална основа могат да бъдат надалеч по-впечатляващи от класическото алено. Малки точки, звезди или сърца, само че не върху всички нокти, също могат да стоят извънредно изтънчено, без значение дали са съчетани с кондензиран колорит, или основата е изцяло безцветна.

Показваме ви и малко по-цветни разновидности на артистичния маникюр, в случай че сте по-смели във връзка с ноктите си. Този сезон измежду трендовете се подреждат и по-наивистичните рисунки, напомнящи емотикони и разнообразни герои от анимациите, с които в последно време постоянно виждаме инфлуенсъра.
               
на Юли 18, 2020 в 3:28 PDT

 

 

 
  
 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР