Въпреки че навън зимата е в разгара си, това не

...
Въпреки че навън зимата е в разгара си, това не
Коментари Харесай

Кожените якета, с които ще посрещнем новия сезон

Въпреки че на открито зимата е в разгара си, това не ни пречи да приготвяме дрешника си за идващата пролет или най-малко за оня временен интервал, в който якетата ще станат малко по-леки, по-желани и по-интересни за съчетание. Или най-малко що се отнася за (независимо дали са от изкуствена или естествена кожа), при които за новия сезон виждаме много по-голямо многообразие от модели. По този метод можем да пробваме нещо друго от късото biker яке, което другояче е неотменна част от капсулния дрешник.
               

Но пък в случай че имате потребност от ново, в този момент е моментът да добавите такова. Например, надалеч по-елегантен вид е коженият блейзър, който много повече се вписва в офис дрескода и може да се носи както върху миди рокля (може и плетена), по този начин и с дънки, пуловер и мокасини.

На миналата Седмица на модата в измежду street style вдъхновенията обаче се открои много кожения бомбър, който е в oversize контур (и не е наложително да бъде в черно), където видяхме, че може да се комбинира много елегантно с миди пола и високи ботуши или по-небрежно с панталон и груби боти.
               

Авиаторските модели също се завръщат, които са с съзнателно основан винтидж резултат и още веднъж в по-свободна кройка. Сигурни сме, че може да си откриете страхотни second hand находки точно на този вид яке, което се обрисува да бъде must have измежду инфлуенсърите. За още стайлинг хрумвания и няколко шопинг находки вижте в галерията ни!
               

 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР