Въпреки, че депутатите се захванаха със законодателната дейност и напрежението

...
Въпреки, че депутатите се захванаха със законодателната дейност и напрежението
Коментари Харесай

Още един депутат е наказан, Искрен Митев получи санкция забележка

Въпреки, че депутатите се захванаха със законодателната активност и напрежението краткотрайно беше стихнало, депутатът от ПП-ДБ Искрен Митев още веднъж нажежи ситуацията, за което заместник-председателят на Народно събрание Никола Минчев му наложи глоба забележка, съобщи БГНЕС.

Народните представители се захванаха със законопроекта за преустановяване на концесията на пристанище " Росенец " и това докара до разногласия в пленарна зала. Искрен Митев от ПП-ДБ съобщи: " Виждаме, че от началото на дебата за " Росенец ", че двете политически партии, които едните са известни като шпионите на Русия в залата, а другите персонално посланикът на Русия у нас Митрофанова сподели, че ще гласоподава за тях, са единствените политически партии, които очевидно не желаят да пазят българския народен интерес, а ползата на непозната страна ", сподели Митев.

Последва и отговор от страна на Борислав Гуцанов от Българска социалистическа партия, който настоя заместник-председателят на Народно събрание Никола Минчев да наложи наказване на Митев " за лъжите, които изрече от трибуната за Българска социалистическа партия ".

Петър Петров от " Възраждане " разяснява, че " такива провокации като от лицето Митев " водят до напрежение в пленарната зала. Той също прикани при провокации ръководителят на Народно събрание или да лишава думата или да постанова наказване.

" Налагам глоба на Искрен Митев за обидата към Българска социалистическа партия. Налагам дисциплинарно наказване забележка ", съобщи заместник-председателят на Народно събрание Никола Минчев.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР