Въпреки че 35-годишният Георги Семерджиев е задържан, хората настояват за

...
Въпреки че 35-годишният Георги Семерджиев е задържан, хората настояват за
Коментари Харесай

Втора поредна вечер хора блокираха мястото на тежката катастрофа в знак на протест

Въпреки че 35-годишният Георги Семерджиев е арестуван, хората упорстват за по-строги закони и наказания, които да предотвратят сходни нещастия.

Хората блокираха кръстовището на булевардите „ Свети Наум “ и „ Черни връх “, тъкмо където преди два дни се случи нещастието.

Хората са безапелационни, че ще бъдат тук всяка вечер и ще блокират кръстовището и ще стачкуват по този метод до момента в който не видят воля за по-строги наказания по отношение на водачи, които са извършители от години.

„ Очакваме хората, които пишат законите, да напишат верните закони. Крайно време е и да бъдат ефикасни тези закони, освен на хартия и на думи. Присъда, влиза в пандиза и лежи, без опрощение, с опрощение. Свидетели сме на Милен Цветков преди две години. Той получи 9 години, апелира. Дори не му е влезнала в действие присъдата. Това си продължава непрестанно Камери, видеонаблюдения - няма безусловно никакви механически устройства. Да забележим в действителност нещастието, да забележим какво се е случило, да видят хората следствията от това да се дрогираш, да пиеш, да се качиш зад кормилото и да караш със 150 по столичен бул., където тук ограничаването е 50 “, сподели Надежда Дойчева, участничка в митинга, представена от БНР.

Протестиращите са безапелационни, че в случай че няма смяна в законите и няма предпочитание в ръководещите да постановат по-строги наказания, сходни тежки произшествия ще станат всекидневие.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР