Въпреки че 2018-а беше изключително успешна за певицата, 2019-а беше

...
Въпреки че 2018-а беше изключително успешна за певицата, 2019-а беше
Коментари Харесай

Силните жени на 2019-а: Лейди Гага

Въпреки че 2018-а беше извънредно сполучлива за певицата, 2019-а беше тази, която й донесе всички тези заслужени награди за ролята й и музиката към кино лентата. Преоткрихме я тази Лейди Гага, която преди ловко се криеше зад ексцентричната си обвивка.

После отново се скри зад нея, до момента в който ние с боязън чакахме любовната история с Брадли Купър, която толкоз добре изиграха във кино лентата, да се придвижи и отвън снимачната площадка – изключително след прочувственото осъществяване на Shallow по време на, изключително и след раздялата му с. Но по този начин или другояче любовта им остана някъде там, сред няколко изпълнени тона, и единствено те знаят дали беше същинска, или майсторски добре отиграна.
               
на Фев 25, 2019 в 6:36 PST

Факт е обаче, че Лейди Гага обогати сбирката си с по този начин мечтания „ Оскар “, със „ Златен глобус “, няколко награди „ Грами “ и редица други оценки. След това обра овациите със зрелищната си поява на аления килим на Met Gala, когато пред очите на всички се разсъблече, безусловно. След това изненада почитателите си и със. Не се стопира това момиче, нали? И откакто видяхме какъв брой добре се оправя пред камерата, нямаме самообладание да я гледаме в новия филм на Ридли Скот
               
на Сеп 17, 2019 в 12:06 PDT

„ Работих крепко дълго време. И не с цел да победя, а с цел да не се откажа. Ако имате фантазия, борете се за нея. Ако има дисциплинираност или пристрастеност, няма значение какъв брой пъти ще ви отхвърлят, какъв брой пъти ще падате или ще би трябвало да се борите. Важно е какъв брой пъти сте се изправили и сте имали смелостта да продължите напред “, гласеше част от прочувствено й послание по време на раздаването на премиите „ Оскар “.
               
на Окт 15, 2019 в 8:51 PDT

 

Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР