Въпреки арогантното поведение на учениците, никой от автобуса не е

...
Въпреки арогантното поведение на учениците, никой от автобуса не е
Коментари Харесай

Деца с арогантно поведение във варненски автобус, пътниците мълчат!


Въпреки арогантното държание на учениците, никой от рейса не е направил забележка на подрастващите. Ето и това, което показа свидетел на " лудориите ":

" Реших да споделя за случая по няколко аргументи. Всички сме били деца, всички сме правили лудории, само че държанието на тези три деца беше скандално. Качиха се с огромни раници, не зная от учебно заведение или от подготовка. С влизането си в рейса от последната врата по линия 118 се стартира хилене, побутване, първо едното от момчетата дърпаше момичето да го целува, след това другото, а девойката очевидно се забавляваше от това. Дотук нищо кой знае какво, ще кажете, с изключение на забележимата им възраст и нетипичното за нея държание.

След това едно от децата, подпряно на вратата за започна да блъска главата си в стъклото на вратата и по този начин съвсем през целият им престой в рейса. На една от спирките, когато рейсът отвори вратите, едно от децата скочи, изчака секунди на спирката и момент преди да тръгне рейсът се метна още веднъж вътре. Сещате се, в случай че беше станала акцидент, че лидерът щеше да бъде отговорен.

На последваща спирка при отварянето на вратите хлапетата, очевидно с отработен досега номер, викнаха на жена, която чакаше там, че има нещо извънредно в краката й. Жената подскочи изплашено, а децата се заливаха от смях. Коментираха какъв брой радостно щяло да бъде, в случай че създадат номер на колоездач, който щял да се пребие от уплахата. 

В рейса пътуваха доста хора, всички очевидно изтощени и отегчени след тежък работен ден. Въпреки, че събраха много укорителни погледи, обаче, никой не направи забележка на децата. Включително и аз, за което съжалих. Мислех да се намеся, само че не знаех дали това има смисъл, откакто даже контрольорката си замълча, явно привикнала с сходно държание.

Дали обаче би трябвало да оставаме безразлични към сходно държание, а децата да остават с усещане, че то е задоволително и възможно? Призивът ми е към всички да не бъдем бездушни, тъй като в случай че родителите на са намерили време в първите 7 години да обяснят на тези деца кое редно и кое не, то всички ние носим отговорност за поколението, който пораства към нас ", написа нашият четец.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР