Въоръженият бунт на Евгений Пригожин показа разяждащия ефект върху Русия

...
Въоръженият бунт на Евгений Пригожин показа разяждащия ефект върху Русия
Коментари Харесай

Директорът на ЦРУ: Бунтът на Пригожин извади на показ вредите, които Путин причини на Русия

Въоръженият протест на Евгений Пригожин сподели корозивния резултат върху Русия на войната в Украйна на президента Владимир Путин. Това съобщи шефът на Централното разследващо ръководство Уилям Бърнс.

" Поразително е, че дейностите на Пригожин бяха предшествани от язвително обвиняване против лъжливата аргументация на Кремъл за нахлуването в Украйна и метода на водене на войната от съветското военно управление ", добави още той.

" Въздействието на тези думи и дейности ще продължи за известно време и ще бъде блестящо увещание за корозивния резултат на войната на Путин върху личното му общество и личния му режим ", посочи Бърнс.

По думите му протеста е " въоръжено предизвикателство към съветската страна ".

" В днешния свят никоя страна не желае да се окаже подвластна на " едноличен картел " за сериозни минерали и технологии ", сподели той. " Отговорът на този проблем не е да се да се откъснем от стопанска система като китайската, което би било неуместно, а рационално да понижим риска и да диверсифицираме, като осигурим устойчиви вериги за доставки, защитим софтуерното си преимущество и влагаме в индустриален потенциал ", добави шефът на Централно разузнавателно управление на САЩ.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР