Въоръжените сили на Украйна заявиха, че украинските сили днес са

...
Въоръжените сили на Украйна заявиха, че украинските сили днес са
Коментари Харесай

Украйна заяви, че е отблъснала атака край Благодатне, а “Вагнер“ твърди, че е установила контрол над селото

Въоръжените сили на Украйна обявиха, че украинските сили през днешния ден са отблъснали нахлуване в региона на Благодатне в източната част на Донецка област, а съветската частна военна компания " Вагнер " съобщи, че е открила надзор над селото, съобщи Българска телеграфна агенция, базирайки се наРойтерс.

" Подразделенията на силите за защита на Украйна отблъснаха нападенията на окупаторите в региона на... Благодатне... в Донецка област ", съобщи генералният щаб на въоръжените сили на Украйна в своята ежедневна утринна сводка. Той добави, че силите му са отблъснали съветските офанзиви в регионите на 13 други обитаеми места в Донецка област.

Украйна съобщи, че съветската атака към Бахмут не е достигнала своята кулминационна точка, само че обстановката по фронтовата линия там е все по-трудна. Управителят на Донецка област Павло Кириленко съобщи в свое известие в " Телеграм ", че четирима цивилни са били убити, един от които в Бахмут, а 17 са потърпевши при съветските офанзиви в района през вчерашния ден.

Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР