Въоръжените сили на Руската федерация ще осъществяват поддържането на мира

...
Въоръжените сили на Руската федерация ще осъществяват поддържането на мира
Коментари Харесай

Руската армия се заема с осигуряване на мир в ДНР и ЛНР

Въоръжените сили на Руската федерация ще реализират поддържането на мира на териториите на Донецката и Луганската национални републики . Това се показва в указа на президента на Русия Владимир Путин за признаването на двете сепаратистки територии.

Решението се обосновава с отправения по-рано апел от страна на ръководителя на Донецката национална република . Той изиска Министерството на защитата на Руската федерация да обезпечи сигурността до подписване на контракта за дружба, съдействие и взаимопомощ. Именно това влиза и като точка в указа на Путин за признание на независимостта на ДНР.

По същия метод това е дефинирано и в указа, касаещ Луганската национална република . Основанията са същите, надлежно такова е напътствието и към Министерство на защитата на РФ.
 Путин призна Донбаските републики Обновена
Путин призна Донбаските републики

В послание към нацията, излъчено директно в ефир

В последния месец с мотив военни учения на лична територия Владимир Путин струпа над 100-хилядна съветска войска около границата с Украйна. Въпреки апелите и дипломатическите старания на западните страни, а и макар предизвестията за налагане на наказания, военните " учения " се организираха и продължиха и действително сега съветската войска е на границата с Украйна.
 Русия размишления и към този момент няма да изтегля войските си от Беларус
Русия размишления и към този момент няма да изтегля войските си от Беларус

Двете страни удължават военните учения поради напрежението в Източна Украйна
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР