Въоръжени са взели заложници в аптека в западния германски град

...
Въоръжени са взели заложници в аптека в западния германски град
Коментари Харесай

Заложническа драма в аптека в Карлсруе

Въоръжени са взели заложници в аптека в западния немски град Карлсруе, заяви Bild. Полицията удостовери обстановката със заложниците, само че не прецизира какъв брой хора са вътре или какъв брой време продължава интервенцията.

Те споделиха, че огромната интервенция се разраства, като на мястото са събрани повече сили за сигурност. Районът към аптеката е отцепен.

Полицията посъветва жителите да заобикалят региона, като тези, които нямат достъп до домовете си, са посъветвани да се скрият в близкото учебно заведение.

Карлсруе, близо до френската граница, е град с към 300 000 поданици и седалище на Федералния съд, най-висшият съд на Германия.
 Един стрелец в Хамбург, полицията търси претекстовете Обновена
Един стрелец в Хамбург, полицията търси претекстовете

Извършителят е мъртъв

Припомняме, че ден по-рано минимум осем души бяха убити, а други осем ранени при пукотевица в зала за срещи на " Свидетели на Йехова " в северногерманския град Хамбург.

Полицията заяви, че стрелецът е работил самичък и е открит мъртъв. Стрелецът наподобява е бил някогашен член на общността на Свидетелите на Йехова. Мъжът е бил на възраст сред 30 и 40 години и не е бил прочут на управляващите като екстремист , се споделя в отчета, базирайки се на неназовани източници.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР