Ваня Григорова захапа социалистите.Позитано“ са тези, които атакуват собствената си

...
Ваня Григорова захапа социалистите.Позитано“ са тези, които атакуват собствената си
Коментари Харесай

Ваня Григорова обвини БСП във вътрешновидово самоизяждане

Ваня Григорова захапа социалистите.

„ Позитано “ са тези, които нападат личната си организация. Това е вътрешновидово самоизяждане, за което основател не е „ Леге “, а е „ Позитано “. Това сподели в изявление за „ Още от деня “ по Българска национална телевизия Ваня Григорова.

„ Г-жа Нинова беше тази, която настояваше за ръководител на СОС да се избере най-възрастният общински консултант, т.е. Грети Стефанова от ПП-ДБ. В същия миг ошамарва личните си общински съветници за това, че са дали своят вот за претендент на същата тази група. Обяснявам си го като опит на „ Позитано “ да зачеркне градската си организация “, добави тя, написа novini.bg.

„ Работа на ръководещите е да намерят консенсус сред обособените групи. Но те (ПП-ДБ-СС) три месеца упорстваха този ръководител да бъде точно техен. Широко говореха, че са дали четири разновидността за излаз от обстановката, само че и четирите бяха да бъде определен техен претендент. Това детско държание докара до блокаж на работата на Столичния общински съвет “, разяснява още Григорова.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР