Външният министър на Русия Сергей Лавров също даде пресконференция след

...
Външният министър на Русия Сергей Лавров също даде пресконференция след
Коментари Харесай

Лавров съветва: Не мислете икономиката на Русия, мислете за оръжията в Украйна

Външният министър на Русия Сергей Лавров също даде конференция след късата среща с украинския си сътрудник Дмитрий Кулеба в Анталия - среща на която се разпореждаха доста очаквания за прекъсване на огъня в Украйна и най-малко за гарантиране на филантропични коридори.

Извадки от изказването на Лавров:

Руската интервенция в Украйна върви по проект.

Доставките на оръжие за Украйна са рискови и Русия ги възприема като директна опасност

С Русия никой не може да приказва по този метод.

Световното публично мнение се манипулира по целия свят от Украйна. А никой не изгода другата позиция.

Украйна е пробен инструмент в ръцете на Запада и това е потвърдено даже и от откритите лаборатории за създаване на биологично оръжие, както и от разположените на територията на Украйна ракети.

Със положението на Русия и стопанската система й саи ще се оправим с нея. " Не ни мислете ", посъветва публицисти също по този начин външният министър на Русия Сергей Лавров.

Лавров разяснява и Мариупол и вчерашното нахлуване над родилен дом и детска болница. Външният министър съобщи, че това е една грозна операция и още преди месец съветските управляващи са показали информация, че болничното заведение е завладяна от подразделението на украинците " Азов " и от радикали.

Общественото мнение във връзка офанзивата на здравното заведение Лавров дефинира като " патетични вопли за съветските зверства ", които нямат общо с действителността.

Външният министър настоя да се спрат неонацистки батальони в Киев. С това действително той удостовери думите на украинските министър Дмитро Кулеба, че не е контрактувано спиарне на огъня, нито Лавров е поел ангажимент за съблюдаване на режима на тишина за филантропичните коридори
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР