Външната реклама не отмира. Напротив, тя става все по-иновативна и

...
Външната реклама не отмира. Напротив, тя става все по-иновативна и
Коментари Харесай

Билбордовете - нека да са умни, но не прекалено

Външната реклама не отмира. Напротив, тя става все по-иновативна и конкурентна. Затова са значими главните правила в изготвянето и слагането на билбордове, които вършат тези рекламни уреди забележими. 

Кои са те? Пол Шугит ги изброява в онлайн материал за Advertising.About. Ето какво поучава той по отношение на билборд рекламата.

Шест или по-малко думи е идеално . Имайки поради, че хората са в придвижване, когато виждат билбордовете , те надали биха имали време да прочетат повече текст, с по-малки букви. 6 секунди се счита от американската рекламна промишленост за междинното време, в което се прочита текста върху един билборд.

Когато поставяте билборд, се постарайте той да е видим , само че и да не отвлича вниманието прекомерно. Този способ за външна реклама е предопределен най-много за водачи, велисопедисти, мотористи и пешеходци. Не бъдете евентуална причина за пораждане на произшествия.

Това не е времето за пряк отговор . На някои билбордове са поставяни телефонни номера и имейл адреси, само че експертите считат, че в 99% от случаите никой не би се свързал с компанията откакто е видял контакти, изписани на билборд. Билбордът е вторична, спомагателна рекламна медия. Идеален е за разпространение на марката в поддръжка на дадена акция, само че той не може да свърши работата с „ огромното повишаване ” на интереса.

Продължава на страница 2.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР