Ванга ми каза, че извънземните са сред нас. Това сензационно

...
Ванга ми каза, че извънземните са сред нас. Това сензационно
Коментари Харесай

Нешка Робева: Ванга ми каза, че извънземните са сред нас, вселяват се в невинни деца

" Ванга ми сподели, че извънземните са измежду нас. " Това сензационно разобличаване за думите на именитата пророчица направи пред " България Днес " Нешка Робева.

" Не мога да си спомня тъкмо годината, когато чух това от Ванга, 1991-ва или 1992-ра. Но тогава в Пловдив започнаха да приказват за един " Кики ", по този начин бяха нарекли " зеленото дребосъче " или полтъргайста, вселил се в дома на пловдивското семейство Мичеви и даващ " сигнали " на щерка им Десислава ", връща лентата обратно треньорката на " златните девойки ". Тя позволява, че точно поради големия интерес на българите в този интервал, мощно подклаждан от медиите, се е стигнало до нейния диалог за чуждоземците с Ванга.

Нешка Робева разкри, че " зеленото дребосъче " Кики идвало при Ванга.

Непосредствен мотив за визитата в дома на петричката пророчица обаче не станал мистериозният и до момента " Кики ", който от този момент не е давал признаци на живот, а изявленията, че в този ден " извънземни щели да дойдат при Ванга и тя ги очаквала ", споделя Робева. " И както говорехме, я попитахме: " Лельо Ванга, правилно ли е, че ще идват извънземните? ". И тя сподели: " Не ". И тогава й зададохме и този въпрос: " А има ли извънземни? И тя ни отговори, че има ", довери още елементи от паметната среща някогашната прелест.

Ветеранката на художествената гимнастика у нас си спомни, че великата ясновидка даже показала типовете инопланетяни. " Не единствено че ги има, само че и са най-различни ", разкрила Ванга. " От Козирога имат канал към Земята ", това бяха точните й думи ", разясни Нешка Робева.

Бившата шампионка добави, че по време на беседата Ванга описала и външността на " зеленото дребосъче " Кики, изтормозило семейството от Града на тепетата. " Описанието на Ванга съответствува с това, което виждаме в египетските пирамиди - човек с птича глава, с люспи по тялото като риба, по този начин ни го показа тя. Спомням си чудесно всичко, тъй като съм виждала тези фигури и незабавно ми направи усещане ", показа още Робева.

Ванга считала, че не всички инопланетяни са доброжелателни.

Тогава пророчицата от Рупите признала и че " Кики идвал при нея ". " Леля Ванга сподели още, че не всички извънземни са доброжелателни. Може би не използва тъкмо тази дума, само че смисълът е същият. " Но другите, сподели тя, са неприятни ", довери именитата треньорка.

Топпророчицата на България допълнила, че инопланетяните " се вселявали в индивидите ". Избирали, прибавя Нешка Робева, " такива почтени души ". " Даже загатна деца - 13-14-15-годишни. Според нея те ставали нападателни, започвали да не слушат родителите си ", спомня си една от емблемите на художествената гимнастика. " Затова се карат, по тази причина се бият ", твърдяла Ванга. " Тя смяташе, че те употребяват нашето тяло, с цел да могат да съществуват ", цитира детайлности от паметния диалог Робева. Самата тя е на мнение, че когато се вселят в даден човек, извънземните " подменят неговата същина " и го трансформират в " биоробот ". " Как може да се разграничи биоробота от същинския човек? Биороботът се стреми единствено към материалното, а същинският човек се стреми към духовното, носи духа Божи, стреми се да се усъвършенства... ", не може да не помни уроците на огромната ясновидка ексшампионката. 

Ванга не пропуснала да отвори очите на обичаната си спортистка и за " невероятната сила на Рупите ". " Може би по тази причина тя се реалокира през 80-те години в Рупите ", счита Робева. " Силите са й споделили да го направи. Защото до тогава тя гледаше в Петрич. За първи път отидох при нея, когато Ванга живееше в Петрич, още през 1973 година ", описа още Нешка Робева.

" Леля Ванга споделяше и че има прераждане. Че има подчиненост. " Тази борба, вика, която става на земята, става и горе ", спомня си екстреньорката на националния тим по художествена гимнастика.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР