Ванга била семейна приятелка на фамилията на Александър Кадиев, разказа

...
Ванга била семейна приятелка на фамилията на Александър Кадиев, разказа
Коментари Харесай

Бабата на Сашо Кадиев била гледачка и дружка на Ванга, той се срещал с духа на баща си

Ванга била фамилна другарка на семейството на Александър Кадиев, описа артистът, който напусна „ Преди обед “ след 12 години като водещ.

Пред Светльо Иванов той показа, че баба му също имала свръхестествени качества и двете с Ванга се сближили на тази база. Затова и Кадиев има вяра, че има живот след гибелта още от дете, и не се тормози да споделя, че неотдавна се срещнал с духа на татко си. Необичайната среща станала навръх 27 юли, когато някогашният водещ и годеницата му били на екскурзия в Милано. На същата дата през 2012 година татко му си отива от рак.

„ Седнахме до катедралата в едно ресторантче. Седя си и внезапно взех решение да си поръчам неща, които баща обичаше – нещо сладко, лимончело, и да му ги нарека, да хапне малко и той, някак си. Когато го направих, внезапно се почувствах сносно, приповдигнато, само че когато си забождах лъжичката в тирамисуто, внезапно духът на баща се всели в мен. Някак си се настани в мен и аз 20 минути не можех да мръдна от стола. Ива се отдръпна, прояви почитание и ме остави. Изведнъж ме връхлетяха всички мемоари с татко ми, започнах да рева и да се дръзвам по едно и също време. Всички хубави моменти с него, както и не толкоз, минаваха като на лента пред мен “, описа искрено Кадиев. „ После Ива ми сподели, че 20 минути съм седял някак килнат на стола. За мен те минаха като момент “.

Бабата на Кадиев Данка е майка на Катето Евро. Тя е известна столична гледачка, а опашката от искащи да им предскаже бъдещето, се виела на улицата пред дома й. Ванга й забранила да гледа на кафе, по тази причина тя почнала да гледа на ръка. Пророчицата от Петрич я предупреждавала, че ще натрупа доста горест, в случай че продължава да предсказва на толкоз доста хора, само че това не я уплашило. Както и карцерът в милицията. След като почнала да приема искащи, била задържана, само че след това почнала да оказва помощ на органите на реда за разкриването на тежки закононарушения, написа Хотнюз.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР