Вандалските посегателства срещу паркирани коли в София продължават. Поредния случай

...
Вандалските посегателства срещу паркирани коли в София продължават. Поредния случай
Коментари Харесай

Потрошиха чистачките на пловдивска кола заради неправилно паркиране в София

Вандалските похищения против паркирани коли в София не престават. Поредния случай е против кола с пловдивски номера. Задната чистачка на возилото е безусловно изкъртена, а повода вероято е неодобрение поради метода, по който е паркирана сивичката машина, пише 
Прочетете още
Ситуацията се разиграла пред блок 10 в " Младост ", а локалните не изключват това да е единствено началото. Те са възмутени от проявата, а един от тях даже приканва стопанина на возилото да го реалокира - с цел да си спести още повече нерви и вреди.

" Друго си е да имаш " готини съседи ", които си мислят,че улицата е тяхна! Ако притежателят на автомобила е в групата,нека го реалокира допустимо по-скоро, до момента в който не са го довършили! " Младост " 1, пред блок 10! П.П.Чистачката и рамото съм оставил до колата,въпреки,че надали могат да се употребяват ", написа Владислав К.

По традиция обявата провокира разнопосочни мнения. Столичани са недоволни от честите хулиганства към коли, само че други реагират с схващане към ядосаните си съкварталци.
" От фотосите виждам паркиране на метър от бордюра. Ако колата седи със седмици там, паркирана по този метод, несъмнено разбирам гнева на хората, без да утвърждавам вандализма ", написа жител.  " Моята кола я заляха с нещо мазно. Бях спряла пред блока, в който пребивавам. Но мястото си спирал избран човек ", споделя тъжния си опит шофьорка.  " Ама какво ви става по " Младост "? Навъдихте се единствено някакви чупачи на чистачки и някви пакости по колите във всичките Младости. Близо 20 години откарах в " Младост " и в никакъв случай не е било толкоз зле и пренаселено ", разяснява различен.




Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР