Вампирското семейство на Ники Рийд и Иън Сомърхолдър се разраства.

...
Вампирското семейство на Ники Рийд и Иън Сомърхолдър се разраства.
Коментари Харесай

Вампирското семейство Ники Рийд и Иън Сомърхолдър очакват второ дете

" Вампирското " семейство на Ники Рийд и Иън Сомърхолдър се разраства. Актрисата показа на 9 януари, че е бременна и чака второто дете на двойката, предава E!News.

" През 2023 година честваме живота ", написа актрисата, взела участие в " Здрач ", показвайки своя фотография, на която държи щерка си Боди, на 5 години, до момента в който притиска растящото си бременно коремче. " Години на фантазии, проявления и молебствия за този миг. Толкова доста обич. Какъв подарък. Както всички вие знаете, имам доста мощни граници в обществените медии, изключително когато става въпрос за деца и това, което предпочитам да пусна в света. Много ви благодаря, че зачитате това и че изпращате позитивизъм, добрина и ЛЮБОВ. Някои неща са прекомерно хубави, с цел да не бъдат споделени:). "

От своя страна артистът от " Дневниците на вампира " похвали брачната половинка си от осем години и изрази признателност за живота, който са построили дружно.

" Всичко, което в миналото съм желал от времето, когато бях малко момче, беше да имам огромно семейство ", написа Иън в Инстаграм. " Благодаря ти, Ник, че ми даде този подарък. ВТОРИ КРЪГ ЗАПОЧВАМЕ!!!!! Благодаря на този необикновен човек за дара на живота и любовта, за това, че е най-невероятната майка и работи толкоз интензивно, с цел да сбъдне фантазиите си!!! "

" Когато снимах тази фотография, не можех да допускам на това, което виждах през камерата ", продължава той. " Няма нищо по-красиво. Единственото, за което апелирам, е всички да изпратят позитивизъм на мен и Ник през този интервал. Социалното пространство може да бъде необичайно, само че също по този начин можем да го създадем ужасно ".

Звездната двойка, която е влизала в функциите на вампири в два разнообразни франчайза, подписа брак през 2015 година. Малко преди този момент Иън имаше връзка с колежката си от " Дневниците на вампира " Нина Добрев, която не продължи дълго, само че към днешна дата те са в отлични взаимоотношения.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР