Вълшебното трио на Барселона от миналото Лионел Меси - Неймар

...
Вълшебното трио на Барселона от миналото Лионел Меси - Неймар
Коментари Харесай

Меси отговори на Неймар: Ти си готин човек, макар да си луда глава

Вълшебното трио на Барселона от предишното Лионел Меси - Неймар - Луис Суарес се пресъздаде в обществените мрежи. По-рано бразилецът се обърна към Лео в Инстаграм, като по този начин се сбогува, откакто международният първенец си потегля от Пари Сен Жермен, където двата бяха съотборници през миналите два сезона.

Меси отговори на това със следното:

Благодаря ти, Ней! Наслаждавахме се да играем дружно и да прекарваме дните си дружно, което е нещото, което остава. Желая ти всичко най-хубаво! Независимо че си луда глава, ти си готин човек, а в последна сметка това е значимото. Обичам те доста, Неймар! ”

Суарес, който се завърна в Южна Америка и към този момент играе за Гремио, поздрави някогашните си сътрудници от “Камп Ноу ”: “Какво хубаво известие, Меси. Беше доста прелестно да ви видя още веднъж дружно с Неймар, само че още по-хубава е любовта, която всеки изпитва към другия, като всеки постоянно поддържа другия. Обичам ви, другари!

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР