Вълнуващият премиерен сериал Врагът отблизо“ ще завладее зрителите от 19

...
Вълнуващият премиерен сериал Врагът отблизо“ ще завладее зрителите от 19
Коментари Харесай

Хитовият мексикански сериал „Врагът отблизо“ с премиера по DIEMA FAMILY

Вълнуващият премиерен сериал „ Врагът от близко “ ще завладее феновете от 19 юни (понеделник) по DIEMA FAMILY. Хитовата мексиканска поредност от Лина Урибе и Дарио Ванегас наблюдава живота на разграничени от покруса в предишното брат и сестра, чието настояще ги изправя от двете страни на закона. Проследете изпълнената напрегнато и непредвидени обрати поредност от понеделник до петък в 20:00 ч.

„ Врагът от близко “ споделя историята на брат и сестра, подготвени да употребяват своето състояние и власт, с цел да отмъстят за разрушеното си семейство. Алехандро става очевидец на гибелта на родителите си и отвличането на по-малката си сестра от могъщия картел Мил Кумбрес. 25 години по-късно той е капитан в полицията, само че продължава безмилостно да търси възмездие.

Алехандро изпраща собствен сътрудник под прикритие в смесения затвор „ Лас Дунас “, с цел да извлече информация за картела от една от затворничките – Роксана Родилес. Задачата на Даниел е да завоюва доверието й и да я накара да се влюби в него.

Това, което никой не подозира е, че точно Роксана е отвлечената сестра на Алехандро, а сред нея и сътрудникът Даниел ще пламне откровена страст. На фона на непредвидените усеща на Даниел към Роксана, нищо неподозиращите брат и сестра се изправят един против различен в рискова игра на котка и мишка. Ще узнаят ли Алехандро и Роксана истината? Възможно ли е да загърбят трагичните събития от предишното, трансформирали живота им вечно? И дали Даниел ще последва сърцето си или служебния дълг?

Предизвикалата голям интерес поредност е снимана в Швейцария, Съединените щати и Мексико. Режисьори на „ Врагът от близко “ са Раул Кабайеро и Дани Гавидия. Актьорският състав оглавяват звездите на мексиканското кино и телевизия Раул Мендес („ Легендата на Зоро “, „ Наркос “) и Фернанда Кастийо („ Господарят на небесата “, „ Дестилирана обич “). В ролята на Даниел към тях се причислява изкусителният Матиас Новоа, който феновете познават от присъединяване му в „ Доня Сандовал “.

Не пропускайте да разберете по какъв начин ще се развие историята за обич и изменничество в пленяващия премиерен сериал „ Врагът от близко “ от 19 юни – от понеделник до петък в 20:00 ч. по DIEMA FAMILY.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР