Вълнуващите дни в навечерието на 93-те награди на Академията за

...
Вълнуващите дни в навечерието на 93-те награди на Академията за
Коментари Харесай

Номинирани за Оскар хитови заглавия ще могат да гледат абонатите на Xplore TV в специална селекция в А1 Видеотека

Вълнуващите дни в навечерието на 93-те награди на Академията за кино изкуства и науки на Съединени американски щати, по-известни като Оскарите, ще донесат мощни страсти на клиентите на. В А1 Видеотека феновете на киното ще могат да се насладят на едни от най-горещите заглавия, които ще се борят за влиятелните оценки. Сред тях са номинираните за 6 награди „ Без звуци в живота “, „ Юда и черният Месия “ и „ Тенет “.  
В допълнение към шестте номинации за Оскар „ Без звуци в живота “ има към този момент и 74 други награди, измежду които за „ Най-добър филм “ от фестивала в Цюрих през 2019. Лентата може да се похвали и с общо 159 номинации за други оценки. На тържествената гала на 26 април основателите на музикалната драма се борят за награди за най-хубав филм, основна мъжка роля за Риз Ахмед, поддържаща мъжка роля за Пол Раци, монтаж и автентичен сюжет и озвучаване. „ Без звуци в живота “ дава обещание да заинтригува освен киноманите, само че и феновете на по-твърдата музика измежду феновете на Xplore TV. Той споделя историята на хеви-метъл барабаниста Рубен (в ролята е Риз Ахмед), който се е отдал на музиката и живее за мига. Докато е на турне с обичаната си, която е и вокалист на групата им, той осъзнава, че слухът му внезапно се утежнява. Отричане, боязън, тревога и вцепенение го връхлитат и въпреки и с отвращение, Рубен се причислява към дребна общественост на глухи хора, ръководена от ветерана от Виетнамската война – Джо. Отвъд терзанията на музиканта, изгубил най-важното за кариерата му осезание, филмът повдига и значими тематики за това, че животът в тишина също може да бъде пълностоен. Дали Рубен е подготвен да осъзнае и одобри това?  
бонус и можеш да спечелиш и огромната седмична премия от 1000 лв. " alt= " Плати в Моят А1, вземи бонус и можеш да спечелиш и огромната седмична премия от 1000 лв. " class= " image wp-post-image no-display appear lazyload " dsrc= " https://i1.actualno.com/actualno_2013/upload/news/2021/04/07/0452824001617803902_1579899_144x110.webp " > Плати в Моят А1, вземи бонус и можеш да спечелиш и огромната седмична премия от 1000 лв.
Как можем да печелим награди, до момента в който плащаме месечните си фактури към А1 бързо, елементарно и комфортно? През месец април телекомът дава куп бон...
„ Тенет “ е друго нашумяло заглавие, което дава обещание да заплени феновете на научната фантастика и екшън жанра измежду клиентите на. Филмът с режисьор и сценарист Кристофър Нолан споделя по какъв начин в битката си за спасението на света от Трета международна война, Героят е въоръжен единствено с една кодова дума – „ Тенет “. Мисията му го въвлича в мътните и рискови води на интернационалния шпионаж. Това, пред което се изправя Героят, е нещо изцяло непознато – пътешестване във времето, от което зависи ориста на целия свят. Звездният актьорски състав включва звезди като Джон Дейвид Уошингтън, Робърт Патинсън, Елизабет Дебики, Димпъл Кападия, Майкъл Кейн и Кенет Брана. На Оскарите тази година „ Тенет “ е номиниран в две категории – за най-хубави декори и за образни резултати.  

От 6 май клиентите на ще имат опция да съпреживеят и същинската история на Фред Хамптън – млад и харизматичен деятел, ръководител на организацията на „ Черните пантери “ в щата Илинойс, Съединени американски щати. Тази позиция го слага непосредствено „ под обстрела “ на държавното управление, ФБР и полицията на Чикаго. Но с цел да се унищожи една гражданска война, управляващите ще се нуждаят от „ вътрешен човек “. „ Юда и черният Месия “ е още едно хитово заглавие с 6 номинации за Оскар, което клиентите на Xplore TV могат да гледат в А1 Видеотека в идващите седмици. На 93-тите Награди на Академията биографичната историческа драма ще се бори за оценки за най-хубав филм, за кинематография, истинска музика, автентичен сюжет, и несъмнено – за основна мъжка роля за Даниел Калууя, и поддържаща мъжка роля за Лакийт Станфийлд.  
В А1 Видеотека феновете на могат да намерят и редица други номинирани и лауреати на Оскарите от предходни години, измежду които и класическите към този момент ленти на Стивън Спилбърг „ Джурасик парк “ и на Кристофър Нолан – „ Интерстелар “.
 А1 България получи непрекъснат лиценз за 5G честоти на стойност 4,7 млн. лв. А1 България получи непрекъснат лиценз за 5G честоти на стойност 4,7 млн. лв.
А1 България завоюва първо място на провелия се през днешния ден търг, проведен от Комисията за контролиране на известията (КРС) за систематизиране...
Абонатите на разполагат с разнороден избор на първокачествени филми и сериали, които към този момент надвишават 20 000 заглавия. В богатия „ плакат “ на А1 Видеотека те могат да намерят подобаващи за разнообразни възрасти и жанрови желания филми. За тяхно облекчение с времето платформата се приспособява към техните усети и с помощта на AI извежда на напред във времето персонализирани рекомендации. Всички заглавия в селекцията на А1 Видеотека са с кристална картина и професионален превод и надписи.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР