Валери Симеонов извършва разрушителни действия срещу една тройна коалиция (Обединени

...
Валери Симеонов извършва разрушителни действия срещу една тройна коалиция (Обединени
Коментари Харесай

Сидеров скочи на Валери Симеонов, рушал коалицията Обединени патриоти

Валери Симеонов прави разрушителни дейности против една тройна коалиция (Обединени патриоти), която аз сътворих, изисквам за това, поставих най-вече старания, претърпях най-вече вреди чисто партийно, и за първи път Движение за права и свободи беше изместена от патриотична групировка. Това съобщи пред публицисти ръководителят на Парламентарната група на Обединените патриоти и водач на партия " Атака " Волен Сидеров във връзка вчерашно изказване на водача на НФСБ и вицепремиер Валери Симеонов и на депутати от НФСБ. От НФСБ оповестиха за лобистки промени в Закона за приватизация и следприватизационен надзор. Вносител на измененията беше народен представител от " Атака ".

Нито Вътрешна македонска революционна организация, нито " Атака " са лобистки партии, акцентира Сидеров. Войната, която вицепремиерът Симеонов води с избрани бизнес кръгове, не е потребна за България, съобщи той и добави, че в случай че воюваш с българския бизнес, отваряш поле на непознатия. Защо Симеонов не се занимава с " Дънди Прешъс Металс ", с ЧЕЗ, други външни вложители, които пристигнаха и ни грабят, изнасят големи облаги, попита Сидеров.

" Съветвам Симеонов да не се прави на арбитър, следовател или шериф, тъй като той е вицепремиер, тъй като имаше " Атака ", тъй като аз направих тази тройна коалиция и по този метод Симеонов е на този пост. Трябва да се преценява, да има уважението и признанието за това, което съм направил ", разяснява Сидеров. Според него разрушителните дейности против Обединените патриоти са опасност за ръководещата коалиция и ще върнат Движение за права и свободи на власт. Ако това е задачата, значи сполучливо работи по въпроса, разяснява Сидеров. Той акцентира, че няма да допусне това и ще направи всичко допустимо да се съблюдава съглашението с ГЕРБ за цялостен мандат.

Сидеров съобщи, че Валери Симеонов като вицепремиер има толкоз власт, каквато той като ръководител на парламентарна група няма. " Отговаря за концесиите, за стопанска система, обучение, опазване на здравето, демография, туризъм. Има хора във всички организации, има в КЕВР двама души, с които покачва цената на тока, водата, аз не мога да направя ей толкоз ", разяснява Сидеров.

" Да използваш опциите си на вицепремиер да хулиш личната си парламентарна група, която те е излъчила, като неприятна, лобистка, ти режеш клона на който седиш. И тъй като не одобрявам, че Симеонов е самоубиец, значи тогава евентуално търси различен клон, на който да се придвижи. Като патил човек единствено споделям - да не се окаже развален този клон ", сподели още Сидеров.
Сидеров съобщи, че на съдружния съвет на Обединените патриоти тази седмица е станало ясно, че Валери Симеонов не желае да се явят дружно на идните евроизбори.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР