Валери Симеонов е обещал подкрепа на Цветанов при гласуването на

...
Валери Симеонов е обещал подкрепа на Цветанов при гласуването на
Коментари Харесай

Разпадът между МВРО и Симеонов е въпрос на дни! Борисов приключи и тях!

Валери Симеонов е заречен поддръжка на Цветанов при гласуването на Истанбулската спогодба, което се чака да стане до юни. В последните дни Симеонов бил в допълнение стимулиран с заричане за негов министър на туризма откакто Борисов реалокира Ангелкова на мястото на Московски в транспортното министерство. Всичко това се случило зад тила на Каракачанов, който буен и от две седмици не се е виждал със Симеонов.

Разривът посред им има своята предистория

Който е следил постоянно акцията по време на последните президентски избори по СКАТ и АЛФА, няма по какъв начин да не е забелязал, че действително АЛФА изнесе на гърба си акцията на Каракачанов. Докато от СКАТ мъчно можеше да се разбере, че техен човек е претендент за президент и че даже има президентски избори. Та разривът сред Каракачанов и Симеонов действително не е от през вчерашния ден, "вчера " единствено е излязъл на бял свят. И надлежно топлите връзки сред Сидеров и Каракачанов също са отпреди появяването на "Обединени патриоти ".

Какви ще са следствията?

По информация на чудесно осведомени източници Красимир Каракачанов е замислил на идващите избори да се яви единствено с АТАКА и Волен Сидеров. За задачата близки до патриота настояват, че е договорил солидна поддръжка от страна на Движение за права и свободи. Ако първо се проведат евроизборите, Сидеров щял да поведе листата, настояват още те.

Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР