Валери Божинов се включи в благотворителния футболен турнир Надежда за

...
Валери Божинов се включи в благотворителния футболен турнир Надежда за
Коментари Харесай

Валери Божинов: Боби Михайлов е мъжкар, приятели сме с Митов, но няма да играя в Хебър

Валери Божинов се включи в благотворителния футболен шампионат " Надежда за Криси ". Инициативата е в поддръжка на борещия се с подло заболяване Кристиян Йорданов Николов.

Ето какво сподели Божинов пред присъстващите медии:

" Надявам се да има повече такива дела в България. Нашата страна има потребност от такива неща. Искам да поздравя всички, които са част от това през днешния ден.

Мое бе желанието да си потегли от Ботев (Враца). Не виждах развиване. Миналата година беше таван. Миналата година демонстрирах 1000 % от себе си в тима. Успехите няма да се повторят дълго време там.

Аз съм доста добър другар с Ники Митов, само че това не значи, че ще вървя в Хебър.

Кажете ми различен българин, който е играл в такива тимове в България? Пожелавам на всички момчета да играят, където са били Бербатов, Мартин, Стилиян и аз.

Вчера Партизан продаде защитник за 10 милиона евро на Монако, а къде играят нашите футболисти? Ние не можем да продадем Стаси Иванов, който е водещ футболист и играе в Левски.

В Лудогорец няма един българин. Венци Стефанов продава играчи, само че не на това равнище, което гледаме в Сърбия и другите страни.

Искам да благодаря на Борислав Михайлов. Уникален човек, неповторим мъжага. Той направи доста неща за българския футбол ", сподели нападателят. /topsport.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР