Валери Божинов коментира бъдещето си след като напусна Септември (София).

...
Валери Божинов коментира бъдещето си след като напусна Септември (София).
Коментари Харесай

Божинов: Ще уча за спортен директор и треньор

Валери Божинов разяснява бъдещето си откакто напусна Септември (София). Нападателят разгласи пред dsport, че започва курс за шефове. 

" Нормално е откакто Славко Матич ме предложения в Септември, аз да съм правилен с него и да си потегли след неговото овакантяване. Имаше какво да науча и аз от него, а най- към този момент младите футболисти на тима. Аз нямаше по какъв начин да играя в efbet Лига за Септември, тъй като взех решение да не се картотекирам като футболист. Така че нямаше и по какъв начин да има мой бенефис в мача с Левски, който следва и на който сигурно ще участвам на Националния стадион. Благодаря на всички, с които работих в Септември ", сподели Божинов.
 Валери Божинов се раздели със Септември
Валери Божинов се раздели със Септември

36-годишният стрелец по всяка възможност е взел решението след раздялата на септемврийци със Славко Матич

" Какво ми следва в професионален проект ли? От средата на ноември съм записал в Италия, в школата в Коверчано, един курс за спортни шефове, в който ще се образовам с доста известни някогашни футболисти. Исках там да запиша и треньорски курс за лиценз А, само че нямат в този момент подобен и ще го запиша в България, а когато му пристигна времето там, в Коверчано, ще запиша за Про лиценз ", добави досегашният помощник-треньор на Септември.

Бъдещето ще покаже какво тъкмо ще работя, само че сигурно ще е обвързвано с футбола. Може пък да ви стана сътрудник и да разясня футболни дуели ", приключи той.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР