Валери Божинов е станал от потаен, по-потаен След като се оказа

...
Валери Божинов е станал от потаен, по-потаен
След като се оказа
Коментари Харесай

Това ли е новата на Валери Божинов?

Валери Божинов е станал от загадъчен, по-потаен

След като се оказа карък в любовния живот, Божигол към този момент се крие и от сянката си. Мълвата, че той има нова другарка до себе си и то със сериозна специалност, не стопира да буни нета. Само че Божигол я крие, все едно е кадъна, майтапят се приятелите му.

Неочаквано обаче Божигол се появи с нея и я гушкаше много демонстративно. Той се бе барнал в безценен италиански костюм, а неизменимата му усмивка не слизаше от лицето му.

Оказа се, че корейското момиче, което бе прегърнал и  се е снимал с него, не е неговата нова другарка. А той бил поканен на купона на корейската общественост у нас, обвързван с огромен бранд мобилни телефони у нас.

След като поп фолк певицата Алисия роди наследник от него, който носи името му, а плейметката Николета Лозанова го подари с дъщеричка, на Валери Божинов не му върви в любовта.

Заради хлабавия си цип той се раздели и с някогашната сръбска футболна брачна половинка Диляна Дол. Но с новата си другарка, с която са към този момент две години дружно, футболиста е извънредно деликатен. Не я води и не я демонстрира даже на светските събития, където ритнитопковеца е канен да популяризира всякакви неща.

Източник: България през днешния ден

 

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР