Валери Божинов беше изключително щастлив, след като попадението му срещу

...
Валери Божинов беше изключително щастлив, след като попадението му срещу
Коментари Харесай

Щастливият Божигол: Дано Левски влезне в групите на Лига Европа

Валери Божинов беше извънредно благополучен, откакто попадението му против Етър прати Левски в шампионата Лига Европа. Нападателят има вяра, че " сините " ще се преобразят за положително под управлението на новия ментор Петър Хубчев. Божигол сложи и сериозна цел пред вековниците, а точно класиране в груповата фаза на втората по мощ европейска клубна конкуренция.
 Левски победи Етър с 1:0 и се пребори за присъединяване в Лига Европа
Левски оцеля в трети следващ бараж, Валери Божинов прати " сините " в Лига Европа!

Вековниците надделяха доста мъчно Етър с минималното 1:0

" Поздравявам моите съотборници и всички почитатели на Левски. За поредна година се измъчихме. Не заслужава този клуб да играе бараж. Но това е футболът...Дано измененията в клуба са за положително. Дано следващата година бъдем първенци, заслужаваме го с тази аудитория. В момента съм под страст и ми е малко мъчно да приказвам ".

" Комбинацията ми с Живко Миланов се получи. Той има мек гален и ми постави топката на главата. Най-важното е, че този гол донесе триумф за Левски и присъединяване в Лига Европа. Дано влезем в групите на Лига Европа. Няма да бъде елементарно, само че с новия треньор и качествени нови попълнения нещата може и да се получат ".

" Реакцията ми при гола не е против в никакъв случай. Просто страст! Пожелавам триумф на Петър Хубчев в Левски. Дано успее да преобрази отбора. Знаете, че тук е доста мъчно, само че когато пък успееш е феноменално. Нормално да не съм корав титуляр, само че за жалост тази травма ме извади отвън строя. Когато работиш настойчиво, Господ те награждава! ". Защо да не влезем в групите на Лига Европа!? Левски е огромен клуб! Може да успеем, всички дружно! ".
 Георги Тодоров: Ако задачите на Левски са високи, няма да стане единствено с юноши
Георги Тодоров: Ако задачите на Левски са високи, няма да стане единствено с юноши

" Дано хората са удовлетворени от това, което направихме "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР