Валери Бертинели говори за изненадващото си излизане от Food Network

...
Валери Бертинели говори за изненадващото си излизане от Food Network
Коментари Харесай

Валери Бертинели говори за излизането си от Kids Baking Championship на Food Network... разкривайки, че е „искала да продължи“, но „разговорите са в застой“

Валери Бертинели приказва за изненадващото си излизане от Food Network и шоуто, което тя беше хазаин, Kids Baking Championship.

63-годишната актриса беше хазаин на Kids Baking Championship на Food Network от 2015 година, само че не можа да завърши договорка за завръщане.

„ Избягвах да се изправям пред това, за което получих удостоверение нощес, и не желаех да приказвам за това нощес, тъй като желаех дремя, само че това в действителност ме нарани “, стартира тя.

„ Знам, че не би трябвало, разумно. Знам, че това е просто бизнес, бюджетни съкращения, нали, само че в действителност ме нарани възприятията да знам, че няма да бъда помолен назад “, призна тя.

" Без да звучи като кралица на драмата, шоуто ми избави живота ", сподели Бертинели, добавяйки, че е било " като плаващо устройство " в това, което тя разказа като " върховата си година на пъкъла. "

„ Така че в действителност ме бол...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР