Валентин Антов остана резерва в първия си мач за Болоня

...
Валентин Антов остана резерва в първия си мач за Болоня
Коментари Харесай

Антов изгледа отстрани дебютния си мач за "Болоня"

Валентин Антов остана запаса в първия си мач за " Болоня " в Серия А. 20-годишният национал бе включен в групата от треньора Синиша Михайлович, само че изгледа от пейката успеха с 3:0 над " Парма " в XXI кръг. По този метод обаче той стана третият българин, който е вписан в тимовия лист на тима си този сезон в италианския хайлайф. Другите двама са Андрей Гълъбинов ( " Специя " ) и Димо Кръстев ( " Фиорентина " ). От тях е играл единствено Гълъбинов (6 мача, 3 гола до момента).

Преди мача Антов получи значима поддръжка от Синиша Михайлович. " Антов пристигна преди два дни, само че към този момент забелязах, че притежава чудесен темперамент. Харесвам го. Той е мъдро и интелигентно момче, което знае по какъв начин да се приспособява елементарно. В България го дефинират като вундеркинд. И мен по този начин ме назоваха. Ще би трябвало да работи още, с цел да се приспособява допустимо най-добре, само че той е младеж, който има всички нужни качества, с цел да го направи. Антов няма да е просто за броя тук, той е перспективен състезател. Преди да приключим договорката, аз се чух с Люпко Петрович (б.ред. - някогашен треньор на Михайлович в " Цървена звезда " и на Антов в " ЦСКА-София " ), който ми сподели положителни думи за момчето ", съобщи сръбският треньор на конференцията преди гостуването против " Парма ".

За значимата победа на " Болоня " два гола вкара гамбиецът Муса Бароу (15, 33), а последното попадение бе на Рикардо Орсолини във втората минута на даденото от рефера продължение в края на мача. С триумфа през днешния ден " Болоня " излезе на 13-то място и има към този момент 23 т., като е на 8 т. над зоната на изпадащите.

Лидерът " Милан " пък завоюва безапелационно с 4:0 семейството си против " Кротоне ". По два пъти вкараха Златан Ибрахимович (30, 64) и Анте Ребич (69, 70). " Милан " води с 49 т., на 2 т. пред " Интер " и на 7 т. пред " Ювентус ", който обаче е с мач по-малко. Други мачове от през днешния ден: " Беневенто " - " Сампдория " 1:1, " Удинезе " - " Верона " 2:0. По-късно през днешния ден: " Лацио " - " Каляри ".
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР