Валенсия определено не пуска кокала, който е захапал здраво през

...
Валенсия определено не пуска кокала, който е захапал здраво през
Коментари Харесай

Валенсия не пуска кокала, притиска Барса

Валенсия несъмнено не пуска кокала, който е захапал крепко през този сезон в Ла Лига. „ Прилепите “ реализираха поредна победа в испанския хайлайф, надделявайки с 2:0 сложен противник – Еспаньол, и то на неговия стадион.

Валенсианците не престават да отстъпват единствено на водача Барселона, който има 34 точки след 12 кръга, а „ прилепите “ са с 30 и без загуба от началото, като има 9 победи и три хикса.

Валенсия в същото време изпреварва с по 6 пункта първенеца Реал и другия мадридски гранд Атлетико, които в събота направиха 0:0 между тях.

В идващия кръг Валенсия приема в неделя на своя „ Местая “ точно лидера Барса в дерби на върха сред първия и втория.

Първото полувреме на „ Корнея Ел Прат “ обаче мина под диктовката на домакина Еспаньол. Каталунците уцелиха на два пъти гредите, на първо време посредством Жерар в 36-ата минута, а след това посредством Дардер в 41-ата.

Този сезон обаче Валенсия не се нуждае от доста, с цел да означи гол. Стори го този път бранителят Кондогбия, който с прекрасен удар отвън пеналта изпрати топката във вратата на Еспаньол за 0:1 в 67-ата минута.

В 83-ата минута Санти Мина се възползва от недоразумение сред отбраната и вратаря на Еспаньол, с цел да затвърди триумфа на „ прилепите “ на 2:0.

Еспаньол е 13-и с 13 точки в класирането.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР