Валенсия и Райо Валекано затвориха кръга в Ла Лига с

...
Валенсия и Райо Валекано затвориха кръга в Ла Лига с
Коментари Харесай

Дузпа в края издърпа Валенсия над чертата

Валенсия и Райо Валекано затвориха кръга в Ла Лига с под напрежение дуел, приключил 1:1. Санти Комесаня откри в интерес на гостите в 9-ата минута и отборът на Андони Ираола удържа преднината си съвсем до края на мача. Финалният взлом на Валенсия въпреки всичко донесе изравнително попадение, дело на Джъстин Клуйверт от дузпа. 

Равенството оказа помощ на " прилепите " да изоставен зоната на изпадащите поради по-добрата си голова разлика от Еспаньол и Алмерия, които също имат по 27 точки. Райо заема 8-а позиция с актив от 37 точки, само че няма победа в последните си 6 срещи и на процедура към този момент не взе участие в борбата за присъединяване в евротурнирите.

" Пчеличките " наказаха груба неточност в отбраната на Валенсия и поведоха с прецизен изстрел на Комесаня. Халфът на гостите се оказа изцяло непокрит в наказателното поле и съумя да прати топката под плонжа на Гиорги Мамардашвили. В средата на полувремето Клуйверт можеше да се разпише, само че Столе Димитроевски отрази удара му. 

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР