Валежите продължават до четвъртък в ранния следобед. По-късно в часовете

...
Валежите продължават до четвъртък в ранния следобед. По-късно в часовете
Коментари Харесай

Какво ще бъде времето в новогодишната нощ

Валежите не престават до четвъртък в ранния следобяд. По-късно в часовете до вечерта ще спре да вали съвсем на всички места. С рухването на температурите през нощта и до обяд дъждът ще минава в тежък, влажен сняг в западните и централните част на Северна България. Ще се натрупа нежна снежна завивка, която обаче в идващите дни бързо ще се стопи, съобщи Николай Василковски пред.

Температурите в ранните часове в четвъртък ще бъдат от 0 до 5-6 градуса, следобяд - сред 2 и 8 градуса.

В планините ще вали в четвъртък. В по-ниските региони се чака дъжд, а по високото - сняг. Очаква се нова снежна завивка до 15-20 сантиметра. В композиция със мощния вятър са вероятни навявания и преспи. Усложнения с по-голяма възможност са вероятни по старопланинските проходи, където снеговалежите ще са по-интензивни в избрани моменти. Температурите в планината ще са сред 3 градуса в ниските масиви до минус 3 по високите елементи.

Последният ден на 2021 година ще е без превалявания и с раздрана облачност, в доста региони - до слънчево време. Ще стартира бързо стопляне. В западните елементи на Дунавската низина и в Тракия термометрите ще гонят 12-15 градуса.

Новогодишната нощ ще е свежа и топла, с повече облаци на изток. В първия ден на януари има условия за слаби валежи, само че облачността ще се раздира и слънцето ще е по-щедро. Температурите в топлата част на деня ще бъдат сред 10 и 16-17 градуса.
 ГОДИШНИЯТ ХОРОСКОП за 2022 на Edna.bg  ГОДИШНИЯТ ХОРОСКОП за 2022 на Edna.bg  ГОДИШНИЯТ ХОРОСКОП за 2022 на Edna.bg  ГОДИШНИЯТ ХОРОСКОП за 2022 на Edna.bg
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР