Валежите днес ще спират и облачността ще се разкъсва и

...
Валежите днес ще спират и облачността ще се разкъсва и
Коментари Харесай

Облачно и дъждовно и днес

Валежите през днешния ден ще стопират и облачността ще се раздира и понижава, само че по-значителна ще се задържи над източната половина от страната и там ще има валежи от дъжд, на обособени места в Североизточна България – дъжд и сняг. Ще е прохладно с сдържан и мощен вятър от запад-северозапад, който по здрач последователно ще отслабва.

Минималните температури ще са сред 1° и 6°, а оптималните – сред 5° и 10°. В София минималната – към 1°, оптималната – към 5°.

Над планините ще има забележителна облачност с превалявания от сняг. След обяд в масивите от Западна България снеговалежите ще стопират и облачността ще са раздира. Ще духа мощен до плевел северозападен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към минус 3°, на 2000 метра – към минус 10°.

Над Черноморието ще бъде най-вече облачно с превалявания от дъжд. Ще е прохладно, с сдържан, краткотрайно мощен северозападен вятър. Максимални температури: 8°-9°, колкото е и температурата на морската вода. Вълнението на морето ще бъде към 2 бала.

За още забавни вести, изявленията, разбори и мнения харесайте!
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News
PromoMall.bg