Ваксините срещу коронавируса за деца под 5-годишна възраст все още

...
Ваксините срещу коронавируса за деца под 5-годишна възраст все още
Коментари Харесай

В очакване на решението на FDA: САЩ осигуриха 10 млн. дози COVID-ваксини за деца под 5 години

Ваксините против ковид за деца под 5-годишна възраст към момента не са позволени в Съединени американски щати, само че управляващите към този момент имат направен проект за внедряването им.

Федералното държавно управление е осигурило към този момент 10 милиона дози от имунизацията на Pfizer за деца под 5 години, които ще могат да се употребяват незабавно, откакто Администрацията по храните и медикаментите даде дефинитивно позволение за използването им.

Дозите за най-малките съдържат три микрограма от имунизацията. Те ще се популяризират във флакони с кестеняви капачки, оповестиха от Центровете за надзор и предварителна защита на болесттите. По този метод ще се разграничават от флаконите за деца от 5 до 11 години, които са с оранжева капачка. Флаконите за възрастни имат сиви капачки.

Говорител на CDC удостовери проектите за внедряване на имунизациите.

Ще бъдат обезпечени задоволително ваксини за всички деца в тази възрастова група.

Администрацията на Джо Байдън даде обещание, че ще има задоволително ваксини за почти 18 милиона деца на възраст от шест месеца до 5 години в Съединени американски щати, които скоро ще дават отговор на изискванията.
Източник: bg-voice.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР