Ваксинираните срещу COVID-19 не трябва да спазват противоепидемични ограничения. Това

...
Ваксинираните срещу COVID-19 не трябва да спазват противоепидемични ограничения. Това
Коментари Харесай

Проф. Андрей Чорбанов: Ваксинираните не трябва да спазват ограничения

Ваксинираните против COVID-19 не би трябвало да съблюдават противоепидемични ограничавания. Това съобщи шефът на департамент „ Имунология “ в Института по микробиология на Българска академия на науките проф. Андрей Чорбанов в ефира на.

 Как страната обърна тил на българската ваксина против ковид – проф. Чорбанов приказва Как страната обърна тил на българската ваксина против ковид – проф. Чорбанов приказва
Имахме в началото концепция да създадем три протопипа. Това сподели проф. Андрей Чорбанов, началник на българския план за ваксина против...
По мотив желанието на някои страни да слагат единствено по една доза от имунизацията, за да обзет по-широк кръг от хора, проф. Чобанов разяснява, че при слагане единствено на първата доза, хората няма да бъдат предпазени от.
„ За страдание, доста от нещата станаха като импровизация, което по никакъв начин не би трябвало да се случва. Оказа се, че единият производител няма да може да наводни пазара, ще би трябвало повече участници да влязат. Това е едната част. Втората е, че не би трябвало да се удължават отстоянията сред двете ваксини ", съобщи имунологът в студиото на утринния блок „ България заран “.
Проф. Чорбанов изясни, че е последовател на имунизациите като цяло, само че все пак с
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР